TRANSPLANTACIJA KOSE

KOMBINIRAMO NAJBEZBOLNIJE I NAJUČINKOVITIJE METODE KAKO BISMO VAM OMOGUĆILI ŽELJENI REZULTAT

Uključeno u cijenu

Tretman za proćelavost/visoke zaliske:

  • Prvi pregled
  • Presađivanje kose
  • Besplatni tretman PRP
  • Besplatni pregled nakon 6 i 12 mjeseci 
  • Lokalna anestezija, lijekovi, šampon, pokrivalo za glavu i jastuk za spavanje
  • Bez nepredviđenih troškova

Zatraži ponudu već danas

U Poliklinici Nova primjenjujemo metodu FUE. To je najbezbolniji tretman koji postoji na tržištu i koji pruža najbolje rezultate i najprirodniji izgled.

Naši su tretmani za gubitak kose bezbolni, stoga nećete osjetiti bol prije, tijekom, niti nakon tretmana. Svi se postupci presađivanja kose obavljaju bez uporabe skalpela ili šavova.

U Poliklinici Nova iznimno poštujemo vašu diskreciju. Stoga smo razvili metodu koja nam omogućava da obavimo presađivanje kose bez ijednog vidljivog traga tretmana osim nove kose koja će vam promijeniti život.

Možemo obaviti tretman bez brijanja ili šišanja. Tretman je veoma diskretan. Nitko neće primijetiti da ste se podvrgnuli tretmanu osim ako im sami ne kažete.

Stručnjaci u Poliklinici Nova, te lancu klinika Novohair prvi su u Europi koji kombiniraju dvije najbolje metode FUE – ručnu i strojnu – u jedinstveni tretman.

Kombinacijom ovih dokazanih metoda i tehnika, moguće je izvaditi nekoliko vlasi u kraćem vremenu, čime se smanjuje nelagoda za pacijenta.

Liječnici u Poliklinici Nova upotrebljavaju instrument visokog stupnja preciznosti Lion za presađivanje nove kose. Time se omogućava značajan porast postotka opstanka folikula u usporedbi s drugim metodama.

Pojedinačni se folikuli dlake umeću u instrument za presađivanje Lion i prenose na ciljano područje. Pri presađivanju folikula dlake, instrument Lion može upravljati smjerom rasta kako bi se dobio prirodan izgled i optimalan rezultat.

Pojedinačni se folikuli dlake vade s područja gustog rasta dlaka, najčešće sa zatiljka ili iznad uha. Nakon toga se folikuli usađuju u ciljano područje kako bi prekrili vlasište novom kosom.

Naš se tim sastoji od stručnjaka specijaliziranih za područje gubitka kose s višegodišnjim iskustvom u postizanju prirodnog izgleda kose uz pažljivi odabir nijanse i smjera rasta dlake.

Znamo da je presađivanje kose poprilično skup tretman za većinu ljudi. Upravo zbog toga nudimo svojim klijentima obročnu otplatu. Time vam omogućavamo da već danas odaberete tretman koji će vam promijeniti život.Saznaj više


Nudimo iznimno učinkovite rezultate. Vaše će postojeće vlasi i presađene vlasi izgledati posve jednako.
Pogledajte slike prije i poslije tretmana

Želite li doznati više o presađivanju kose? Obratite se Poliklinici Nova već danas i saznajte više o rekonstrukciji vaše kose.Kontaktirajte s nama OVDJE

Prije i poslije

Ok