TRETMAN GUBITKA KOSE

REZULTATI ZA CIJELI ŽIVOT

PRIRODAN I TRAJAN IZGLED

Kad odaberete Polikliniku Nova, time dobivate jamstvo za stručan i siguran tretman. Nadalje, tretman u Poliklinici Nova povoljniji je nego u drugim europskim gradovima.

FUE – NAJUČINKOVITIJA METODA ZA PRESAĐIVANJE KOSE NA TRŽIŠTU

Poliklinika Nova Splitu, te Klinike Novohair u Kopenhagenu i Berlinu imaju najiskusniji tim stručnjaka u Europi. Mi upotrebljavamo dokazane, iskušane i učinkovite metode koje pružaju prirodan izgled i trajne rezultate. Odabirom tretmana u Poliklinici Nova dobivate pečat kvalitete koji vam pruža sigurnost, jamstvo i rezultate. Usto, uvjerit ćete se da su naši tretmani mnogo povoljniji od tretmana u mnogim drugim europskim državama.

Članovi stručnog tima Poliklinike Nova, te Klinika Novohair licencirani su od strane nadležnih Hrvatskih i Danskih tijela za zdravstvenu skrb te ovlašteni za obavljanje tretmana povezanog s gubitkom kose. To znači da se ne trebate plašiti rizika od loših rezultata i tretmana s nepovoljnim ishodima. Preporučamo vam da se ne koristite uslugama klinika u kojima sumnjate u vjerodostojnost liječnika.


DISKRETAN I BEZBOLAN POSTUPAK

Naši su tretmani za gubitak kose bezbolni, stoga nećete osjetiti bol prije, tijekom, niti nakon tretmana. Svi se postupci presađivanja kose obavljaju bez uporabe skalpela ili šavova.

U Poliklinici Nova iznimno poštujemo vašu diskreciju. Stoga smo razvili metodu koja nam omogućava da obavimo presađivanje kose bez ijednog vidljivog traga tretmana osim nove kose koja će vam promijeniti život.

Možemo obaviti tretman bez brijanja ili šišanja. Tretman je veoma diskretan. Nitko neće primijetiti da ste se podvrgnuli tretmanu osim ako im sami ne kažete.


Iznimna kvaliteta 
po pristupačnim cijenama

Pogledaj cjenik

Sigurni i bezbolni tretmani

Saznaj više o transplantaciji kose

Savjetovanje putem interneta

Zatraži ponudu

Prije i poslije

Ok